Më poshtë do të njiheni me disa nga projektet e realizuara:

Kalceto multifunksionale ne Tirane

Kalceto multifunksionale, projekt i realizuar ne Tirane.

Bar sintetik multisport 26 mm.

Product i certifikuar.

Perforcuar 100% ndaj rrezeve UV.

Fushe volejbolli me gomine

Fushe volejbolli me gomine.

Projekt i realizuar ne Kavaje.

Kalceto multifunksionale ne Sarande

Kalceto multifunksionale, projekt i realizuar ne Sarande.

Bar sintetik multisport 26 mm.

Product i certifikuar.

Perforcuar 100%nda rrezeve UV.

Bar per oborr 35 mm

Bar per oborr 35 mm.

Projekt i realizuar ne Berat.

Piste vrapimi me tartan

Piste vrapimi me tartan.

Projekt i realizuar ne Tirane.

Kend lojrash me bar sintetik me fije 20 mm

Kend lojrash me bar artificial multisport 20 mm, me ngjyre te kuqe.

Projekt i realizuar ne Tirane.

Kalceto me bar multisport 26 mm

Fushe futbolli me bar artificial multisport 26 mm, me ngjyre te kuqe.

Projekt i realizuar ne Tirane.

Kalceto shkolle ne Fushe Kruje

Fushe futbolli me bar artificial 35 mm.

Projekt i realizuar ne Fushe Kruje.

Fushe tenisi dhe PADEL

Pese fusha tenisi dhe PADEL, ne Tirane.

Bar artificial 13 mm, shume cilesor, i prodhuar ne Itali.

I njejti bar qe perdoret ne finalet e kampionateve evropiane dhe boterore.

Kend lojrash me pllaka gome

Kend lojrash me pllaka gome (shtresa gome), ne Tirane.

Trashesia e pllakave te gomes eshte 20 mm.

Kend lojrash – Shkolle ne Tirane

Kend lojrash, shkolle ne Tirane

Bar artificial 35 mm

Kend lojrash – Kopesht ne Tirane

Kend lojrash per kopesht ne Tirane

Bar artificial 30 mm

Fushe badmintoni dhe volejbolli

Fushe badmintoni dhe volejbolli

Projekt i realizuar ne Tirane

Bar shume cilesor i prodhuar ne Itali

Kalceto shkolle ne Tirane

Fushe futbolli me bar artificial 40 mm

Projekt i realizuar ne Tirane

Fushë futbolli Pezë, Tiranë

Fushe futbolli me bar artificial 50 mm

Projekt i realizuar ne Peze, Tirane

Fushe baskebolli me shtrese akrilike

Fushe baskebolli me shtrese akrilike

Projekt i realizuar ne Peze, Tirane

Vijezime per fushe basketbolli

Vijezime per fushe basketbolli

Realizuar ne Peze, Tirane

Fushë futbolli në Tiranë

Fushe futbolli me bar artificial 50 mm

Projekt i realizuar ne Tirane

Fushë futbolli Thumanë

Fushe futbolli me bar artificial 50 mm

Projekt i realizuar ne Thumanë

Fushe tenisi me bar artificial

Fushe tenisi me bar artificial 20 mm

Ngjyrat sipas deshires