Bar Artificial Power

Bar Artificial Power

Description

 Bar artificial per kalceto me fije nga 35 mm deri ne 60 mm.

Prodhim cilesor dhe me fije te dendura.

I perforcuar ndaj rrezeve UV.

Jetegjatesi shumevjecare.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bar Artificial Power”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Përshëndetje! Keni pyetje?