Kush jemi?

FUSHA SPORTI është kompani e cila operon në sektorin e ndërtimit të terreneve sportive, kryesisht kalçeto por edhe komplekse të tjera sportive, e regjistruar me NIPT M11326027R.

Duke parë kërkesën e lartë dhe mungesën e kompanive të mirëfillta, filluam të veprojmë kryesisht në tregun Shqiptar dhe atë Evropian, duke sjellë konceptin evropian në këtë sektor.

Eksportet tona për tregun Evropian, gjatë një viti kalendarik, zënë një pjesë të konsiderueshme të sasisë totale të shitjeve apo projekteve të realizuara nga ne.

Çfarë ofrojmë?

Ne ideojmë, projektojmë, zbatojmë, ndërtojmë dhe mirëmbajmë komplekse dhe terrene sportive, Duke përfshirë:

 • Përgatitjen e terrenit
 • Shtrimin e tapetit/barit artificial (Të certifikuar nga FIFA)
 • Konstruksionet metalike
 • Tendën/Mbulesën me material PVC
 • Rrethimin dhe mbulimin me rrjetë
 • Sistemin e ndriçimit (Studim me software sipas kërkesave të FIFA-s)
 • Pajisje dhe mjete për mirëmbajtjen e fushave dhe terreneve sportive
 • Pajisjet: Top, Rrjetë dhe shumë aksesorë të tjerë.
Përse ne?

Bashkëpunimi me kompanitë më serioze në Itali, Hollandë, Belgjikë dhe Turqi, certifikimet nga FIFA, cilësia e materialeve, përvoja dhe profesionalizmi në ndërtimin e objekteve, e ka bërë kompaninë tonë lider në këtë fushë, brenda dhe jashtë vendit.

Te ne do të gjeni:

 • Standarte ndërkombëtare
 • Çmime tepër konkuruese
 • Inovacionet më të fundit
 • Produkte të certifikuara (FIFA, FIBA, ITF, IAAF)
 • Asistencë teknike profesionale
 • Garanci shumëvjeçare
 • Profesionalizëm
 • Korrektësi
Na gjeni në Instagram dhe Facebook