SHËRBIMET QË OFROJMË

Do të gjeni cilësi, garanci dhe profesionalizëm

Tapet bari artificial
Tapet bari artificial

Bar artificial shumë cilësor dhe i certifikuar nga FIFA. Tapet bari për çdo lloj terreni sportiv dhe për çdo ambjent tjetër.

Pista vrapimi me tartan
Pista vrapimi me tartan

Pista vrapimi të ndërtuara në mënyrë profesionale me pajisje moderne dhe sipas standarteve bashkëkohore.

Sisteme ndriçimi LED
Sisteme ndriçimi LED

Sisteme ndriçimi të të gjitha llojeve për terrenet tuaja sportive. Produkte inovative dhe shumë cilësore.

KONSULENCË DHE PROJEKTIM
KONSULENCË DHE PROJEKTIM

Me ne mund të këshilloheni për ambjentet tuaja sportive. Gjithashtu ideojmë, projektojmë dhe realizojmë terrene të çdo lloji.

PROJEKTET TONA

NJIHUNI ME DISA NGA PROJEKTET TONA

Tapet sintetik 50 mm
Tapet sintetik 50 mm

Zëvendësim i tapetit sintetik 50 mm.

Bar sintetik per futboll dhe basketboll
Bar sintetik per futboll dhe basketboll

Shtrim bari artificial 26 mm.
Realizuar n Sarandë.

Fushë multisport me shtresë akrilike
Fushë multisport me shtresë akrilike

Fushë baskebolli dhe volejbolli me shtresë akrilike, e realizuar në Tiranë.

Pllaka gome
Pllaka gome

Pllaka gome për kënd lojrash për fëmijë. Realizuar në Tiranë.

Përshëndetje! Keni pyetje?