Category: Tapet Bari Artificial

Cilësi e lartë
Produktet tona vijnë me cilësi të lartë, në përputhje me speficikimet e standarteve teknike Evropiane.
Rezistent
Produktet tona rezistente ndaj konsumimit vijnë me lartësi të ndryshme, mundësi ngjyrash dhe karakteristika unike.
Jetëgjatësi
Bari artificial Artificial është i lehtë për t’u mirëmbajtur, i lirë dhe ofron jetëgjatësi.
Natyral në dukje
Është prodhuar me fije në mënyrë jo estetike për t’u dukur sa më natyral.
Rezistent ndaj rrezeve UV
Materialet shtesë e bëjnë rezistent ndaj rrezeve UV dhe nga kushteve atmosferike.
Miqësor me natyrën dhe ambjentin
Prodhuar me materiale të riciklueshme, me teknologji të lartë, duke patur parasysh mjedisin.

Showing all 14 results

Përshëndetje! Keni pyetje?