Category: Shtresa gome

Produkte gome sic jane pllakat e gomes, rrulat e gomes dhe tatami.

Te cilat vijne me permasa, trashesi dhe ngjyra te ndryshme.

Perdorimi: Palestra, kende lojerash, terrene sportive te ndryshme etj.

Produkte evropiane shume cilesore dhe ekologjike.

Showing all 4 results

Përshëndetje! Keni pyetje?