Category: Pajisje Sportive dhe Mirëmbajtje

Pajisje Sportive dhe pajisje për mirëmbajtje si më poshtë:

  • Furçë për krehje me motorr me benzinë
  • Furçë trekëndore për krehje (Gjatësia e furçës 80 dhe 120 cm)
  • Topa origjinal Molten, Macron, Adidas (nr 4 dhe nr 5),
  • Pompë dore për topa,
  • Rrjeta të dimensioneve të ndryshme,
  • Porta me përmasa të ndryshme.

Showing all 9 results

Përshëndetje! Keni pyetje?