Sisteme ndriçimi të teknologjisë së fundit.

Përse të zgjidhni llambat LED?

– Fluks më i lartë drite
– Mënyra të ndryshme instalimi
– Më shumë jetëgjatësi
– Sistem ftohës i përmirësuar
– Të forta dhe rezistente ndaj kushteve atmosferike
– Garanci shumëvjeçare

Showing all 4 results

Përshëndetje! Keni pyetje?