Category: Tenda Mbulesa dhe Rrjeta

Mbulesa Tenda PVC, importuar nga Belgjika.

Pesha 650 gram/m2, 900 gram/m2 dhe 1050 gram/m2.

Rrjeta nailoni për rrethim dhe mbulim të terreneve sportive.

Disponojmë të gjitha ngjyrat, me përmasa sipas kërkesës, për të mbuluar dhe rrethuar mjediset tuaja sportive.

Showing all 4 results

Përshëndetje! Keni pyetje?