Furce trekendore per krehje te barit artificial

Furce trekendore per krehje te barit artificial

Description

Furçë trekëndore (80 dhe 120 cm) për krehje të barit artificial.

Furça është me material që nuk i dëmton fijet e barit.

Prodhim italian shumë cilësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Furce trekendore per krehje te barit artificial”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Përshëndetje! Keni pyetje?