Projekt per fusha tenisi dhe multifunksionale

Projekt per fusha tenisi dhe multifunksionale

 

Description

Projektojme fusha tenisit por edhe fusha multifunksionale.

Te cilat mund te perdoren njekohesisht per tenis, volejboll, basketboll, futboll etj.

Ndertojme dhe i realizojme deri ne detajet me te vogla, sipas kerkesave tuaja.

Cilesi maksimale punimesh, cmimet me te mira, pervoje shume vjecare.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Projekt per fusha tenisi dhe multifunksionale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Përshëndetje! Keni pyetje?