Prozhektor Llamba LED 200W IP66

Prozhektor Llamba LED 200W IP66

Description

Prozhektor LED 200W me mbrojte IP66.

Ideal per kalceto dhe per cdo terren tjeter sportiv.

Gjithashtu mund te perdoret edhe per evente apo per te ndricuar oborr, ballkon, kopesht etj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Prozhektor Llamba LED 200W IP66”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Përshëndetje! Keni pyetje?