Rrjete nailoni per rrethim dhe mbulim te kalcetos

Rrjete nailoni per rrethim dhe mbulim te kalcetos

Description

Rrjetë nailoni, prodhim italian, shumë cilësore për rrethim dhe mbulim të kalçetos.

Vjen në ngjyra dhe përmasa sipas kërkesës tuaj.

Thurja e rrjetës vjen në disa variante: 5 cm, 8 cm, 10 cm, 13 cm, 15 cm.

Përforcim 100% ndaj rrezeve UV.

Rezistente ndaj ujit.

Jetëgjatësi shumëvjeçare.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rrjete nailoni per rrethim dhe mbulim te kalcetos”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Përshëndetje! Keni pyetje?