Fushe tenisi dhe PADEL

Pese fusha tenisi dhe PADEL, ne Tirane.

Bar artificial 13 mm, shume cilesor, i prodhuar ne Itali.

I njejti bar qe perdoret ne finalet e kampionateve evropiane dhe boterore.