Kalceto multifunksionale ne Sarande

Kalceto multifunksionale, projekt i realizuar ne Sarande.

Bar sintetik multisport 26 mm.

Product i certifikuar.

Perforcuar 100%nda rrezeve UV.

Kalçeto e përfunduar

Kalçeto e përfunduar

Shtrim i barit artificial 50 mm

Rëra dhe rëra e gomës

Vijëzimet

Sistemi i ndriçimit me prozhektor LED 300W

Rrethimi dhe mbulimi me rrjetë i gjithë fushës

Përshëndetje! Keni pyetje?