Bar artificial LUXURY 50 mm

Bar artificial LUXURY 50 mm

Description

Bar artificial LUXURY 50 mm.

Super cilesor, me fije shume te dendura dhe shume i bute.

Produkt evropian.

Antialergjik per femijet dhe kafshet.

I perforcuar 100% ndaj rrezeve UV.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bar artificial LUXURY 50 mm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Përshëndetje! Keni pyetje?