Category: Bar Artificial

Kalceto multifunksionale ne Tirane

Kalceto multifunksionale, projekt i realizuar ne Tirane.

Bar sintetik multisport 26 mm.

Product i certifikuar.

Perforcuar 100% ndaj rrezeve UV.

Kalceto multifunksionale ne Sarande

Kalceto multifunksionale, projekt i realizuar ne Sarande.

Bar sintetik multisport 26 mm.

Product i certifikuar.

Perforcuar 100%nda rrezeve UV.

Fushe tenisi dhe PADEL

Pese fusha tenisi dhe PADEL, ne Tirane.

Bar artificial 13 mm, shume cilesor, i prodhuar ne Itali.

I njejti bar qe perdoret ne finalet e kampionateve evropiane dhe boterore.

Përshëndetje! Keni pyetje?