Bar artificial PREMIUM 35 mm

Bar artificial PREMIUM 35 mm

Description

Bar artificial PREMIUM me fije 35 mm, shume cilesor.

Teknologji dhe prodhim i diteve te fundit.

Antialergjik per femijet dhe kafshet.

Fije shume te buta.

Dendesi e madhe e fijeve.

Jetegjatesi shumevjecare.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bar artificial PREMIUM 35 mm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Përshëndetje! Keni pyetje?