Bar artificial SUPER 20 mm

Bar artificial SUPER 20 mm

 

Description

Bar artificial me fije 20 mm, shume cilesor.

Teknologji dhe prodhim i fundit.

Antialergjik per femijet dhe kafshet.

Dendesi e madhe e fijeve.

Jetegjatesi shumevjecare.

Perforcim 100% ndaj rrezeve UV.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bar artificial SUPER 20 mm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Përshëndetje! Keni pyetje?