Gome ne forme rruli

Gome ne forme rruli

Gome ne forme rruli

Trashesi te ndryshme: 4 mm deri ne 12 mm

Ngjyrat sipas deshires

Produkt cilesor dhe ekologjik

Nuk demtohet, nuk digjet, izolon zhurmat, i bute per amortizim te goditjeve

Description

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gome ne forme rruli”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Përshëndetje! Keni pyetje?