Pllaka gome

Pllaka gome

Pllaka gome

Trashesi te ndryshme: 20 mm deri ne 50 mm

Ngjyrat sipas deshires

Produkt cilesor dhe ekologjik

Nuk demtohet, nuk digjet, izolon zhurmat, i bute per amortizim te goditjeve

Category:

Description

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pllaka gome”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Përshëndetje! Keni pyetje?