Pista vrapimi me tartan

Pista vrapimi me tartan

Pista vrapimi me shtrese gome (Tartan)

Trashesi te ndryshme: 5 mm deri ne 50 mm

Perdoret edhe per terrene sportive si basketboll, vojelboll, tenis, kende lojrash etj.

Ngjyrat sipas deshires

Produkt cilesor dhe ekologjik

Nuk demtohet, izolon zhurmat, i bute per amortizim te goditjeve

Category:

Description

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pista vrapimi me tartan”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Përshëndetje! Keni pyetje?